2020.01.01 Ombygging av kjølerom til møterom og kjøkken i 2017. Tiltaket er søknadspliktig. Kan bruken av disse rommene være ulovlige?

Kjølerommet – senere vaktmesterboden ble ombygget sommeren/høsten 2017. Det første sporet av vaktmesterrommet som møterom er i en møteinnkalling til styremøte 1. september 2016. Ett år senere – i en halvårsrapport fra styret – opplyser styret at de har «Opprydding i vaktmesterrommet i oppgang B – Styret har ryddet opp i gammelt lager /vaktmesterrom og laget et pause/spiserom for arbeidere som jobber hos oss. Vi har også laget et styrerom / møterom der vi kan jobbe og avholde styremøter.»

Ett år senere – i en halvårsrapport fra styret opplyser styret at de har «Opprydding i vaktmesterrommet i oppgang B – Styret har ryddet opp i gammelt lager /vaktmesterrom og laget et pause/spiserom for arbeidere som jobber hos oss. (pdf) «Vi har også laget et styrerom / møterom der vi kan jobbe og avholde styremøter.» Jeg varsler Oslo kommune – plan og bygningsetaten om mulig lovbrudd. Lenke) her er en liste over saker meldt plan og bygningsetaten. (Lenke) (Les mer om denne saken..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *